Monday, July 17, 2017

Lista e nxenesve per vitin 2017 ne qytetin e Pukes

Kjo eshte lista e nxenesve me te rregullt te kursit prane kurseve te Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke per vitin 2017

(Foto e muajit mars 2017)

Lista e nxenesve ne vitin 2017
Puke
-> Mesime ne : Ilmihal 

Lista e nxenesve ne Mejtepin e Puke sipas regjistrit eshte si me poshte vijon:

Grupi i pare

1.Armanda Delia
2.Arlind Uka
3.Armanda Gerxhari
4.Aurela Demuçi
5.Oriana Delia
6.Suela Ahmeti
7.Griselda Ahmeti
8.Engin Kopani
9.Fatma Kopani
10.Fatjet Laçi
11.Ervin Laçi
12.Shehid Lluka
13.Klea Laçi
14.Emanuela Laçi
15.Xhoana Laçi
15.Ledio Alia
16.Ersildo Laçi
17.Ersilda Hyseni

Grupi i dyte

18.Amela Qarri
19.Adriana Hoxha
20.Argita Kurtalia
21.Aurela Kolecaj
22.Albjon Islami
23.Arsion Latifi
24.Andi Kadria
25.Andi Lluka
26.Sardi Gerxhari
27.Eneida Laçi
28.Orgesa Marku
29.Gezim Hila
30.Enis Laçi
31.Kevin Hila
32.Klajdi Neziri
33.Rovin Fusha
34.Irdi Laçi
35.Tuasir Puka
36.Erdi Qarri
37.Eldoraldo Alia
38.Sajmira Hyseni
39.Fiolla Avdia
40.Endris Avdia
41.Iva Tahiri
42.Elisa Tahiri
43.Eneriko Zmaka
44.Indrit Qarri

Saturday, June 24, 2017

Gezuar festen e Fiter Bajramit (25 qershor 2017)


Me rastin e feste se Fiter Bajramit , stafi i shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke uron te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke dhe ne veçanti nxenesit e Kurseve tona "Gezuar festen e Fiter Bajramit!"

25 qershor 2017

Friday, May 26, 2017

U zhvillua ne Puke edicioni i dyte i konkursit te femijeve te Kur'anit

U zhvillua sot me 26 maj 2017 ne xhamin e qytetit te Pukes konkursi mes nxenesve te Kur'anit te Pukes, Fushe Arrezit, Qerretit dhe Iballes. Nga 190 nxenes sipas regjistrave moren pjese ne konkurs 110 nxenes. Pas faljes se namazit te xhumas , nxenesit zhvilluan nje mini test me shkrim mbi ritet islame si namazi, abdesit, farzi, suneti, histri islame etj.
Me pas perpara jurise te perbere nga Myftiu Gezim Kopani dhe Halit Ringaj filloj konkursi me suret e Kur'anit. Ne konkurs u vlersuan shume nxenes duke u shperndare tre çmime. Vendin e pare e zuri Erson Tafilaku nga kursi i xhamise Qerret, vendin e dyte Egzon Dhjaku nga kursi i Fushe Arrezit dhe vendin e trete Klea Laçi nga kursi i Pukes.
Cmime te tjera kishte edhe per disa nxenes te tjere per perpjekjen e tyre dhe rregullsin e treguar ne mesim. 
Ky eshte konkursi i dyte qe zhvillohet ne rrethin e Pukes te mbeshtetur nga Myftinia Puke, Shoqata Istanbul dhe shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke.


Puke me; 26 maj 2017


Agjerim te lehte dhe te pranuar !

Stafi i shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke ju uron"
"Agjerim te lehte dhe te pranuar tek Allahu xh.sh !"


Thursday, March 16, 2017

Mejtepi i Fushe Arrezit. Lista e nxenesve 2017

Edhe kete vit ne Fushe Arrez  ka vijuar dhenia e mesimit islam vullnetarisht nga aktivistet e shoqates
BKI Puke.

Lista e nxenesve ne Mejtepin e Fushe Arrezit sipas regjistrit eshte si me poshte shenon:

1.Artenise Selimaj
2.Arnaldo Vatoci
3.Eridon Aliaj
4.Erisa Truni
5.Xhovana Vatoci
6.Orgito Alia
7.Klajdi Brahimi
8.Samuel Meçi
9.Erjon Syla
10.Orgito Tafili
11.Semisara Selimaj
12.Flor Mula
13.Eraldo Latifi
14.Ermira Aga
15.Rigersa Brahimi
16.Emanuel Lleshi
17.Ekzon Dhjaku
18.Ledio Furriku
19.Rugen Katroshi
20.Danjel Dhjaku
21.Elinorida Xhauri
22.Fabjola Brahaj
23.Sidita Aga

Femijet duhet te gjene prehje tek dashuria

"Femijet asnjehere nuk duhet te punojne per dashurin tone, ata duhet te gjejne prehje tek ajo. Po si mund ta gjejne ata prehjen nese nuk ekziston nje marredhenie e shendoshe?"

Gordon Neufeld

Takim me prinderit e nxenesve te Kur'anit ne Puke

Kryetari i Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke h.Qazim Kopani gjate takimit me prinderit e nxenesve te Kur'anit ne qytetin e Pukes.
Shkurt 2017 


Saturday, February 11, 2017

Njoftim


Per shkak te numrit te madh te nxenesve ne kursin islam ne Puke, stafi ka vendosur te ndaj kursin ne dy grupe. 
Per grupin e pare mesimi do filloj ne oren 10:00 deri 10:45 ndersa grupi i dyte ne ore 10:45 deri ne ore 11:30.

V/O: Kursi islam zhvillohet falas per nxenesit. Mesimi nga mesuesit jepet falas pa ndonje page.

Date:11 shkurt 2017

Monday, January 30, 2017

Thursday, January 5, 2017

Puka nen pushtetin e debores

Kjo eshte pamja ne qytetin e Pukes sot 5 janar 2017
Foto: Shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke

Sunday, November 20, 2016

Starton aktiviteti "Namazi i femijeve"

Ka startuar sot 20.11.2016 ne xhamin e qytetit te Pukes aktiviteti me titull: "Namazi i femijeve" Ky aktivitet u ideua nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili ka per qellim afrimin e femijeve te familjeve mysliman me shume me xhamin dhe kulturen islame.

Ky aktivitet mendohet te zhvillohet ne menyre me te organizuar gjate vitit 2017 nga mbeshtetjet qe Myftinia Puke mondon te marr nga donator te ndryshem. Pjese e ketij aktiviteti u bene edhe nxenesit e qendres sone.
\

Çertifikimi i nxenesve tane 2016

Çertifikimi i nxenesve tane 2016
29.05.2016